i5 4690 ve GTX 960 sistem upgrade

RX 480 ve GTX 1060 almana gerek yok. İlla ekran kartını değiştireceksen alman gereken kart GTX 1070 olmalı. Monitörün de 2K olsa iyi olur, çünkü GTX 1070, 1080P'de elindeki işlemciyle darboğaz yaşatır, DSR ile monitörün desteklediği çözünürlüğün üzerine çıkabilirsin.
Recep Baltaş i5 4590 a gtx 1070 taktı ve hiçbir darboğaz yaşamadı

RX 480 Almayı düşünüyodum bide 8 gb ram

Bende ps4 var satacam onu nerde satabilirim Harbi pişmanlıktır ps4 evde yapayalnız koşede duruyor
İnan bende sırf verdiğim paraya üzüldüğüm için oynuyorum. Satsan geçen nesil gibi prim yapmıyor. En azından fiyatını bile çıkartmıyor. İleride PS sistemi kırılırsa fiyatlar yükselebilir o halde bende direkt satarım diye düşünüyorum. Belki de şimdi 1070 içeren sisteme sahiptim almasaydım :(

İnan bende sırf verdiğim paraya üzüldüğüm için oynuyorum. Satsan geçen nesil gibi prim yapmıyor. En azından fiyatını bile çıkartmıyor. İleride PS sistemi kırılırsa fiyatlar yükselebilir o halde bende direkt satarım diye düşünüyorum. Belki de şimdi 1070 içeren sisteme sahiptim almasaydım :(
Aynen Ya bendee

DSR ile darboğazı azaltabilirsin. DSR ile çözünürlüğü 2K yapabilirsin, görüntü birebir 2K gibi olmaz ama işlemciye binen yükü azaltır. RX 480 ile GTX 1060 ikilisinden ise RX 480 öneririm.
Peki RX 480 Msi mi yoksa sapphire mi alayım

Bence RX 480 veya gtx 1060 al yanında 8 gb ram al birde güzel bi SSD al.
SSd var Zaten 240 gb hyperx ssd var 8gb ram var hyperx

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı