i5 4690K Battlefield 4 MP 70-75 Derece

Madnesss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemin montajını kendim yapmamıştım bu yüzden fanın tam oturmaması ya da termal macunun düzgün sürülmemesi gibi sebeplerden midir bilemediğimden şu değerler normal mi sormak istiyorum. Battlefield 4 multiplayer oynamaya başladığımda henüz 2. 3. dakikadan itibaren işlemci sıcaklığı 70-75 arası değerleri görüyor, stok soğutucuyla bu değer normal midir, birkaçgüne soğutucu almayı planlıyorum ama bu değerin stok fanla normal olup olmadığını merak ettim, değilse muhtemelen montajla alakalı bir sorun vardır diye düşünüp montajı yapan yerle alakalı bir kanıya varacağım da.

Hocam bendede i7 6700 var. 4k ultra ayarlarda oynadığım zaman max 55 derece gördüm. Ortalama 45 derecede seyrediyor.

Soğutucu ne merak ettim. ;)
Hocam stok soğutucu bahsettiğim 45 derecede dolaşıyor. Şuan sıvı soğutma kullanıyorum indirimdeyken aldım zalman lq315 şuanda ısıda ortalama 25 derece oyunda 35 i geçmedi daha en düşük fan devrinde çalıştığı halde.

İşlemciye overclock yaptınız mı? Yaptıysanız normal, yapmadıysanız anormal. Macununuz kurumuştur, işlemciyle çok iyi temas sağlamıyordur. Vardır mutlaka bi nane yani. Şöyle güzelinden bir soğutucu alın derim mesela Akasa Venom Pico, hem ucuz hem performanslı, kendim de kullandım. İşinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı