Çözüldü i5 4690K CS2 %100 kullanım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kyen

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sorum olacak, eskiden CS:GO oynarken herhangi bir sorun yaşamıyordum ama şu an CS2 de oyunu oynarken oyun donup kendini Alt Tab'a atıyor. CPU değeri ise %100 olarak gösteriyor sorun gerçekleşirken çözümü için işlemci bilgilerim: Intel(R) Core(tm) i5-4690K CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Grafik ayarlarım bu şekilde
Evrensel gölge kalitesi - Orta
Model / Doku detayı - orta
Shader detayı - orta
Parçacık detayını - orta
yüksek dinamik aralık - performans yerine kalite yapın
NVIDIA Reflex düşük gecikmeyi - etkin + yükseltildi yerine kapalı yapın zaten GTX kart kullanıyosunuz.
Arkadaşlar bir sorum olacak, eskiden CS:GO oynarken herhangi bir sorun yaşamıyordum ama şu an CS2 de oyunu oynarken oyun donup kendini Alt Tab'a atıyor. CPU değeri ise %100 olarak gösteriyor sorun gerçekleşirken çözümü için işlemci bilgilerim: Intel(R) Core(tm) i5-4690K CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz.
normal o cpu valorant kitlesinin %90nından daha yaşlı

CS de vardı yazdım dostum CS2'de olmadığı için adam düşük yapmış. Neye takıldın bu kadar verdiğim ayarlar adamın sorununu çözmüş işte daha neye gelip yazıyosun
Aynı işlemciyi kullanıyorum. Bu yüzden önerdiğiniz ayarları ben de yaptım. Bilginiz olsun diye yazdım, orta seçeneği yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı