Çözüldü i5 4690K İşlemci Isınma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O halde soğutucuyu kontrol et derim için rahat değilse.

Hocam alttan yıldızlı tornavida ile vidalarını söküp bakacağım değil mi, CoolerMaster termal macun bırakmış bir adet yoksa veya yeterli değilse onu süreyim mi ?

Macun sürmüşlerdir zaten. Yetersiz veya kötü gelirse gözüne, temizleyip yenisini sürebilirsin. Soğutucu bir aparatla anakarta takılmış olsa gerek. Aparat anakarta, soğutucu da aparata şeklinde. Soğutucuyu sökmen yeterli olacaktır. Endişelenmene gerek yok. Ben bunları tahmini olarak yazdım. Acele etmeden iyice gözlemle neyin neye takılı olduğunu. Sonra da sökmeye başla. Ben olsam soğutucu sağlamsa yerinde, hiç ellemezdim bile. Inventus güzel montajlamıştır zaten. İçinde kuşku olmaması adına yazdım.

Macun sürmüşlerdir zaten. Yetersiz veya kötü gelirse gözüne, temizleyip yenisini sürebilirsin. Soğutucu bir aparatla anakarta takılmış olsa gerek. Aparat anakarta, soğutucu da aparata şeklinde. Soğutucuyu sökmen yeterli olacaktır. Endişelenmene gerek yok. Ben bunları tahmini olarak yazdım. Acele etmeden iyice gözlemle neyin neye takılı olduğunu. Sonra da sökmeye başla. Ben olsam soğutucu sağlamsa yerinde, hiç ellemezdim bile. Inventus güzel montajlamıştır zaten. İçinde kuşku olmaması adına yazdım.

Hocam benim bunu sökmem imkansız.. Diğer taraf fanın altında kalıyor ve önünde ramler var, hayatta sökemem
image.jpg

Yarın tekrar arayın inventus'u hocam o zaman yapacak bir şey yok onlar çözüm bulacaklar bu işe sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Test yapmalıydılar kargo yapmadan önce.

Yarın tekrar arayın inventus'u hocam o zaman yapacak bir şey yok onlar çözüm bulacaklar bu işe sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Test yapmalıydılar kargo yapmadan önce.

Hocam bana test yapıldığını ve yükleme testinde işlemcinin zaten bu değerler aralığında çalıştığını falan söylediler.. (90-100) gerçekten hiç bir şey anlamadım, param ile de rezil oldum.. Hevesim falan da kaçtı hocam fırlatıp atacağım makineyi.

Sökebilmen gerek yahu. 90+ derece gerçekten fazla. Bana anormal geldi yani. Donanımsal olduğunu düşünüyorum.

Verdiğin yük ne prime mı yoksa oyun mu?

Hocam bilgisayarda daha oyun yok. Küçük bir virüs taraması yaptım biraz zorlansın diye daha sonra kapattım tarama sürecinde 70-80 arası seyretti.
sadas.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı