Aslında bilgisayarı çok hızlı ve akıcı kullansam bana yeterli. Oyun olarak da oynayabileceğim maksimum en ağır oyun Call of duty warzone olur.Alacağınız ekran kartına göre değişir hocam. Normal şekilde internette vesaire dolaşırken, ağır olmayan oyunlarda falan sırıtmaz.
Tam sistem özellikleriniz nedir hocam? GTX 1060 gibi kartlarda düşük ayarlarda 1080p60 fps alacağınızı düşünüyorum. Fakat diğer bileşenlerinizin de önemi var. SSD vesaire varsa çok hızlıdan kastınız nedir bilmiyorum ama gayet hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Ek olaraktan 8 GB Ram falan varsa COD:Warzone çok zor.Aslında bilgisayarı çok hızlı ve akıcı kullansam bana yeterli. Oyun olarak da oynayabileceğim maksimum en ağır oyun Call of duty warzone olur.
12 gb ramTam sistem özellikleriniz nedir hocam? GTX 1060 gibi kartlarda düşük ayarlarda 1080p60 fps alacağınızı düşünüyorum. Fakat diğer bileşenlerinizin de önemi var.
12 gb ram
Gtx 750 ti
I5 4690k
Ve 512 gb hdd
Fakat ssd aldım. Daha takmadım. Ekran kartı alınca takmayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.