I5 4690k Oyunlarda CPU %100 Sorunu

jojohazar

Hectopat
Daha fazla  
379185

CSGO, PUBG, APEX Legends gibi oyunlarda sürekli %100 ve en low ayarlarda her şey bütün oyunlarda.

Sistem:

GTX970
I5 4690k
8GB RAM
250 GB SSD
CM Hyper 212 Evo soğutucu

Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgiden dolayı. Eğer oyunda ayarlari en düşüğe cekerseniz fps yükselir. Fps yükseldikçe de işlemciye binen yük artar. Low ayarlarda işlemciye binen yuk fazladır. Hele apex pubg zaten islemcinizi en az %60 70 kullanacak oyunlar.Ayarlarinizi 40 50 fpse gelene kadar yükseltin ve bu şekilde oynayın. 60i da deneyebilirsiniz de yine %100 olabilir.

Overclock yapip cozunurlugu biraz yukseltip veya ayarlari biraz yukseltir misiniz oyle bakin bide sonuclara
Overclock yapamıyorum maleseef cahillik zamanlarımda kurduğum sistem. Ayarları yükselttim ve düzelen bişey yok hala %100 cpu
Yanlış bilgiden dolayı. Eğer oyunda ayarlari en düşüğe cekerseniz fps yükselir. Fps yükseldikçe de işlemciye binen yük artar. Low ayarlarda işlemciye binen yuk fazladır. Hele apex pubg zaten islemcinizi en az %60 70 kullanacak oyunlar.Ayarlarinizi 40 50 fpse gelene kadar yükseltin ve bu şekilde oynayın. 60i da deneyebilirsiniz de yine %100 olabilir.
Ayarları yükselttim düzelen bişey olmadı sadece fps düştü

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı