i5 4690K Sistem İçin Öneriler?

mertmoto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır oyuncu bilgisayarı almayı planlıyordum ve dizüstü mü masaüstü mü diye uzun zamandır düşündüm ve son noktayı masa üstünde koymuş bulunuyorum. Bu görselde bu bütçe civarı bir sistem topladım. Bana eksilerini artılarını veya şöyle yapsan daha iyi olabilir tarzı yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• sadde.png
    sadde.png
    28,6 KB · Görüntüleme: 296
Hocam güç kaynağı fazla o sistem için bence Corsair Graphite 230T 650Watt güç kaynaklı kasadan alın. Z3 ten güzel bi kasa bence gayet geniş ayrıca kendimde kullanıyorum. İçindeki güç kaynağı 12 volttan 600 watt veriyor.

Güç kaynağını alırken dikkatsiz davranmışsın 80+ sertifikasını almış olmasına dikkat et aksi takdirde PSU nun verimliliği çok düşük olucaktır ve bu zaman geçtikçe artıcaktır. @lodos9203 hocamın önermiş olduğu kasa gayet iyi bir kasa işini görücektir.

Arkadaşlar sistemi böyle yaptım SSD vb. şeyler ekle derseniz sistemin fotoğrafını yorum olarak atarsanız sevinirim. Böyle daha iyi oldu gibi.

Dosya Ekleri

• de.png
    de.png
    46 KB · Görüntüleme: 289
Çok iyi oldu bence. Toplanabilecek en uygun oyun sistemi bu bence. Paran kalırsa iki tane 120lik ya da bir tane 240 lık SSD al. Neden iki tane 120'lik önerdim çünkü raid0 (raidsıfır) diye bir olay var o da şudur iki bellke olunca dosyalar bölünerek aynı anda ikisine yazılıyor ve okuma yazma hızı eğer 500mb/sn ise 1000mb/sn yeye çıkıyor. Biraz araştırarak raid0 hakkında bilgi edinebilirsin. Bu sistemden fazlası oyun için israf olur azıda eksik olur. Şimdiden iyi oyunlar diyelim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı