i5 4690K Sistem Toplama Ve Önerileriniz

• Konuyu başlatan Sin0w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 3.283
Ekran kartı bana yeter diyorsan , parçalar gayet uyumlu herhangi bir sorun çıkmaz sonradan da bir soğutucu eklersiniz :) .

Hocam ekran kartı ne gibi sorun verir yada oyunlarda Hackintosh kurulumunda orda Xcode çalişmasi yapacağim için yetersiz mi kalir ?

Merhabalar. Forum'da her girişimde ve her yazı yazdığımda mutlaka ban yedim şuan belki bu yazımdan ötürü ban yiyebilirim.

Sistemi Allah'ın izniyle topluyorum ve son olarak bir kaç sorum var

1-Anakart Usb 3.0 direk olarak yonga setine bağlı mi ? Windows 7/8 veya Hackintosh kurulur mu ?
2-Gigabyte z97-d3h olanı mi daha iyi (her 10 kişiden 5'şi bu anakart öneriyor)
3-Ekran kartı 280 ile 280x fark var mi o.c ile bu fark kapatılır mı?

Son olarak sormak istediğim bir soru daha var. Benim AM2+ sistemli bilgisayarım var fakat artık günümüzdeki oyunları kaldırmıyor ben buna yeni nesil bir ekran kartı taksam sorun yapar mi? İşlemcim AMD 9750 4 Çekirdekli, Anakart Foxconn a74ml-K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda mısınız acaba ?
Buradayız ancak sistem toplama konularına fazla bakmıyoruz. Çok fazla sistem toplama konusu olduğundan zamanımızı çok fazla çalıyor.
Ayrıca şuan sistem toplamanın hiç zamanı değil, bu yüzden doların düşmesini bekliyoruz.

Tekrardan merhabalar. Arkadaşlar dolar fiyatı sistem toplamak için şuan uygun mudur? Yoksa biraz daha mı beklemek lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dolar fiyatı sistem toplamak için şuan uygun mudur? Yoksa biraz daha mı beklemek lazım?
Şuan alınabilir ancak daha da düşecektir. Ancak tersi durum da olabilir :) Düşmüşken alabilirsin bence.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı