i5 4690K sistem upgrade

AMD'nin bütçe sıkıntısı ile alakası yoktur. Diyelim ki, bir tarafta Intel, bir tarafta da AMD var. İkisinin de işlemcileri neredeyse aynı. Performans olarak, ısınma olarak, O.C. olarak aynılar. Ancak AMD bu ürünü 500 TL'ye satarken Intel bu ürünü 1000 TL'ye satıyor. Sen gidip, Intel'mi alacaksın?

Hocam ben AMD taraftarı değilim açıkcası. Daha önce kullandım kullanmayı da düşünmüyorum. Bütçe sıkıntım yok o yüzden AMD düşünmüyorum. :)

Teknolojik gelişmeleri yeterince takip etmiş olsaydın baştan önyargı ile yaklaşmazdın. Kulaktan dolma yanlış bilgilerle hareket etmek sana bişey kazandırmaz aksine kaybettirir. Sokakta 2 simit tezgahı var birisinin gramajı düşük diye söylenti çıkıyor halbuki gramaj aynı 1 TL satıyor diğerinin tuzu kuru direk 2 TL'den satıyor. Sen yinede 2 TL'lik simit alırsan şimdiden sana afiyet olsun. Kuru kuru gitmezse karşıdan 5 TL'lik çay alırsın yanındaki 4 TL'likten alma o çaya gıda boyası katıyormuş. :)

Son düzenleme:
Dedikleriniz de haklısınız ama ben bir kere AMD ye karşı güvenimi kaybettim ne yüzüm fx 6100 den yana güldü ne de 8350'den.. Yaptıkları canlı yayını da izledim FPS göstergesi olmadan i7 6900k dan kat kat daha iyi olduğunu savunuyor adamlar. Hiç bir fps bilgisi görmedim yayında. Sadece render süresinde i7 6900k'yı geçti olarak gördüm.. 4 Yılda bir yeni seri çıkartıyolar şahsen düzeleceğini de düşünmüyorum. İsterse 500 kuruşa satsın yine de almam hiç bir turnuva hiç bir firma artık amd yanlısı değil. Ne oyunlarda optimize desteği var ne de başka bir şey. Fps drop yaşayacağıma hiç almam daha iyi. Yıllarca kullandım hiç bir artısını görmedim hep sorun yaşadım. Kulaktan dolma değil malesef kendi gözlerimizle gördüğümüz bişey. Sürüsüne test var youtubeda.. Gözle görülür baya bi iyileşme olur anca o zaman belki düşünürüm.

Dedikleriniz de haklısınız ama ben bir kere AMD ye karşı güvenimi kaybettim ne yüzüm fx 6100 den yana güldü ne de 8350'den.. Yaptıkları canlı yayını da izledim FPS göstergesi olmadan i7 6900k dan kat kat daha iyi olduğunu savunuyor adamlar. Hiç bir fps bilgisi görmedim yayında. Sadece render süresinde i7 6900k'yı geçti olarak gördüm.. 4 Yılda bir yeni seri çıkartıyolar şahsen düzeleceğini de düşünmüyorum. İsterse 500 kuruşa satsın yine de almam hiç bir turnuva hiç bir firma artık amd yanlısı değil. Ne oyunlarda optimize desteği var ne de başka bir şey. Fps drop yaşayacağıma hiç almam daha iyi. Yıllarca kullandım hiç bir artısını görmedim hep sorun yaşadım. Kulaktan dolma değil malesef kendi gözlerimizle gördüğümüz bişey. Sürüsüne test var youtubeda.. Gözle görülür baya bi iyileşme olur anca o zaman belki düşünürüm.

Bende diyorum ki daha hiçbirşey belli olmadan peşin hükümle hareket etme. Günler geçsin zaten er geç testler yapılacak ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır. Beni az çok takip edenler bilir ki bu sitede bu zamana kadar ne AMD işlemci önerdim nede sistem topladım hep intel önermişimdir. Sebebide senin bahsettiğin hepten ayyuka çıkmış fiyasko netice yüzündendir. Şimdi bir şans vermek istiyorum umarım yanılmamda pazar bir tek intele kalmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı