i5 4690K sisteme ekran kartı önerisi

RX580 8 GB al geç, ben 6 ay RX570 kullandım şu an da RX580 kullanıyorum 1 tane hata almadım.

RX580'in piyasaya sürülüş tarihi 1050 Ti'dan daha yeni bu arada. 4690K ra 580'i taşır.
Daha yeni ama daha az yıpranmış kartlar. Ayrıca kişisel deneyimlere göre bileşen önerilmez. Ona bakarsak Everest PSU'da alabiliriz. Önerim GTX 1050 Ti'dır ama "sorunlu kart çıkma olasılığı fazla olsun ama güçlü olsun" derseniz; RX 580 8G.

İlk çıktığında sıfır almışsınız. Şu an öyle değil. İkinci el, çoğu miningli ve çok eski kartlar. Bu arada i5 2400 ile i5 4690K aynı işlemci değil. RX 570 ile RX 580'de aynı kart değil. Teknolojinin her yeri şans işi değildir. Mantığınızı kullanarak ürün satın alıp, önermelisiniz. GTX 1050 Ti'da eskidir ama mining için çok elverişli değildir. GTX 1060'da öyledir.

Kendim yapmadığım şeyi kimseye önermem. Testlerini yapıp mining yapılmış eski bir kart aldım kullanıyorum. Çok şükür sorunsuz gidiyor. i5 2400 RX 570'i besliyorsa i5 4790 da besliyebilir diye söyledim.

Daha yeni ama daha az yıpranmış kartlar. Ayrıca kişisel deneyimlere göre bileşen önerilmez. Ona bakarsak Everest PSU'da alabiliriz. Önerim GTX 1050 Ti'dır ama "sorunlu kart çıkma olasılığı fazla olsun ama güçlü olsun" derseniz; RX 580 8G.

Kartı alamdan önce testleri yaptığınız zaman sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük. 1050 Ti aratık 1080p de bile zorlanmaya başlayan bir kart.

Kartı almadan önce testleri yaptığınız zaman sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük.
Bir sürü insan var "testle aldım, sorun çıktı" diyen. Ayrıca kartın sorunlu olduğunu belirtmek zorundayım. Ben insanların vebaline giremem.
Önerim GTX 1050 Ti'dır ama "sorunlu kart çıkma olasılığı fazla olsun ama güçlü olsun" derseniz; RX 580 8G.
Nihai önerim budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yoğunluğu nedeniyle sizlere ayrı ayrı cevap veremediğim için üzgünüm. Tüm mesajları okudum, gerekli cevaplarımı da aldım hepinize çok teşekkür ederim. Moderatör arkadaşlar konuyu kapatabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı