i5 4690K Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşlar mikail fidanda birçokkez dile getirdi yurtdışından bilgisayar toplamayı unutun diye bunun vergileri ayrı dert getirirken yaşanılan sorunlar ayrı dert mesela anakart falan yazmışsın ama anakart yurtdışından getirilmiyor yasak dostum insanlar'a yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Sebebi ise üstündeki bios pili olarak biliyorum fakat başka sebebide olabilir.

Gtx970 de karar kıldım fırsat olduğunda alacağım inşallah. Arkadaşlar vergi olayı şu şekilde işliyor 75€ üzeri alışverişlerde %20 vergi koyuluyor. Yani yurt dışından alacağınız parçanın fiyatının üzerine %20 si kadar daha ekleyin. Yurt dışından ucuza getirme şansı şu şekilde olur ancak alacağınız yerde indirimde olur ve daha ucuza gelir diğer türlü yakın fiyatlara geliyor zahmete değmeyecek fiyat farkı oluyor yani.
Not: Deposit dediği şey bizim vergiyi ödemek için alıyor. Yani amazondan aldığında amazon seni uğraştırmamak için baştan vergiyi alıyor sonra sıkıntı olmadan eline ulaşıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı