i5 4690K ve GTX960 tabanlı sistem toplama

Ben zaten 1080P için konuşmuştum. En azından R9 290 alın. Tabi sistem sizin olacak...
Şöyle bir sistem için ne dersiniz peki? Ekran kartını yükseltebilmek için başı şeylerden kıstım tabi.
Screenshot 2015-01-23 18.24.36.png

İleride sistemi güncel tutmak için ekran kartı da değiştirsen power sıkıntın olmaz.

Bunu düşünememiştim, haklısın. Çok teşekkürler.

Gtx 960 yerine sana Asus'un r9 280x modelini öneririm. Fiyat olarak birbirine çok yakın ama gtx 960'dan daha performanslı olur.

GTX 960'ı kesinlikle önermiyorum. O fiyata daha iyi kartlar var.

Önerileriniz için teşekkür ederim ancak sebepsiz bir şekilde AMDye karşı soğuk bir tutumum var :(

Arkadaşlar sistem için Zotac Gtx 780 O.C. nasıl olur acaba? Az daha ver 970 al diyebilirsiniz belki ama 3 bin lirayı elimden geldiğince geçmemeye çalışıyorum. Kaldı ki zotac gtx 780 ile geçtim bile bir miktar.

Performans olarak hemen hemen aynılar. Benchmarklara ve oyun testlerine bakarak görebilirsiniz bunu. Fakat 900 serisiyle birlikte gelen bir takım yeni teknolojiler var. Bunlardan mahrum kalabilirsiniz. Ama yine de 780 o.c. güçlü bir kart içiniz rahat olsun.

Demeyi unuttum. Zotac almanızı tavsiye etmem, vatanda çalışan bir eleman en çok ses çıkaran kart markası olarak nitelendirmişti. Msi, evga veya gigabyte alabilirsiniz fikrimce. (Niye asus değil demeyin, sunduğu performans eyvallah ama fiyatları da çok tuzlu be kardeşim)

Konu sahibinin hazirladigi sistemdeki kasa ile sogutucu uyumsuz.

WAMP kasalar 154mm civarinda sogutucu uzunluguna destek veriyorken, Hyper 212 Evo sanirsam 158mm uzunlugunda. Arkadaslar fark etmemis sanirim, insanlik hali.

Ayrica 2800TL'ye GTX960 dusundurucu.

Gule gule kullan.

İslemci: i5-4690
Anakart: MSI Z97 PC Mate
RAM: GSKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz
Ekran Karti: MSI GTX970 Gaming 4G
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
Kasa: Zalman Z3 Plus
PSU: Zalman ZM600-LX

Toplam: Yaklasik 2900TL

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı