Intel Core i5 4690K ve Asus GTX960 Tabanlı Sistem Toplama

ferdir

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba değerli technopat üyeleri yine ben :) Geçen topladığım AMD A10 7850K ve A88XM-A PC Toplama 'da topladığım sistemi, elden çıkardım. Şimdi önerilere göre bir sistem topladım. Geçen sefer kavga çıkıyordu nerdeyse konuda :D Şimdi bu sistem nasıl, önerilerinizi alayım? Not: Kasa 'Everest Rampage' istiyorum kesinlikle.

Geçen seferden monitörüm duruyor. Sadece kasa lazım bana. Kafama takılan nokta, bu ekran kartı 128 bit, ekran kartı bir sıkıntı yaratır mı ? Şimdiden yorumlar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadarıyla Everest marka kasalar önerilmiyor. Nedeni ise bir zamandan sonra eğilme oluşabiliyormuş.

Bu forumda Everst markası, tavsiye edilen bir marka olmasa da işinizi görecek ise almanızda sakınca yok. Bu da Vatan Bilgisayar'ın mezkur kasa için hazırlamış olduğu tanıtım videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kart sıkıntı yaratmaz.İlla OC yapıcam diye diretmiycekseniz Ekran Kartını GTX 970 tercih edip Anakartı Asus H97 PLUS alabilirsiniz.İşlemciyide 4460 veya 4590 yapabilirsiniz.

Yazım yanlışından 1 gün ceza yedim. Arkadaşın profilden yazıyorum. 128 bit ekran karti icin az değil mi, bayada pahalı bir kart. O.C anakart sayesinde tek tuşla yapılmıyor mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı