i5 4690K ve GTX970 Sistem Toplama

Demek istediğim toplama amacı oyun olan bir sistemde işlemciyi biraz azaltıp onun yerine ekran kartına abanabilirsiniz. Ayrıca Z87 anakartta da O.C. yapma imkanı var. İsterseniz sadece anakartı z87 G43 yapabilirsiniz.

Z87 daha eski bir seri yani bir önceki.. Z97 daha güncel ve iyi. Para varken Z97 almalısınız. İ5 4690k gibi güzel bir işlemci için kesinlikle paranız varsa z97 serisi anakart.

Bileşenler belirli sadece marka konusunda sıkıntım vardı, gigabyte'a yöneleceğim galiba bu o.c konusunu araştırdıktan sonra.

Z87 daha eski bir seri yani bir önceki.. Z97 daha güncel ve iyi. Para varken Z97 almalısınız. İ5 4690k gibi güzel bir işlemci için kesinlikle paranız varsa z97 serisi anakart.
Benim anakarttan kıs dememin sebebi ekran kartını yükseltebilme imkanı varken yükseltmesi. Ayrıca aralarında çok fark yok z97 87.

Ekran kartı zaten gtx 970. O bütçeye gtx 980 sığmaz. Ekran kartını arttırsın derken ne kastettiniz anlamadım.

Furkan Serdar anakart gigabyte daha cazip duruyor ekran kartınıda gigabyte gtx970 seçsem zalman z11'e sığar mı ? Bilgin var mı bu konuda.

Kasada 30cm vga boşluğu var ucu ucuna sığar diye düşünüyorum. Z3 plus yaparsanız kasayı kesinlikle sığar. 36cm'e kadar vga boşluğu var z3 plusta.

Z3 plus veya Corsair carbide 400r olabilir ikiside güzele benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…