i5 4690K ve GTX970 Sistem Toplama

M.Özkan amacınızı anlamış değilim. Arkadaşın parası var alır ve ne kadar iyisini alırsa o kadar uzun ömürlü olur. Siz sistemde sadece anakartı dediğim ile değişin sonra satın alın. Anakartta bulunan O.C. rehberinden ve internetten araştırarak O.C. yapabilirsiniz.
Demek istediğim toplama amacı oyun olan bir sistemde işlemciyi biraz azaltıp onun yerine ekran kartına abanabilirsiniz. Ayrıca Z87 anakartta da O.C. yapma imkanı var. İsterseniz sadece anakartı z87 G43 yapabilirsiniz.

Z87 daha eski bir seri yani bir önceki.. Z97 daha güncel ve iyi. Para varken Z97 almalısınız. İ5 4690k gibi güzel bir işlemci için kesinlikle paranız varsa z97 serisi anakart.

Bileşenler belirli sadece marka konusunda sıkıntım vardı, gigabyte'a yöneleceğim galiba bu o.c konusunu araştırdıktan sonra.

Z87 daha eski bir seri yani bir önceki.. Z97 daha güncel ve iyi. Para varken Z97 almalısınız. İ5 4690k gibi güzel bir işlemci için kesinlikle paranız varsa z97 serisi anakart.
Benim anakarttan kıs dememin sebebi ekran kartını yükseltebilme imkanı varken yükseltmesi. Ayrıca aralarında çok fark yok z97 87.

Kasada 30cm vga boşluğu var ucu ucuna sığar diye düşünüyorum. Z3 plus yaparsanız kasayı kesinlikle sığar. 36cm'e kadar vga boşluğu var z3 plusta.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı