i5 4690K ve GTX970 tabanlı sistem toplama

smtncr

Hectopat
Daha fazla  
Laptop fiyatlarından dolayı masaüstüne döndüm. Düşündüğüm sistem bu.
  1. Resimdeki kasa iyi mi? Yoksa Zalman Z3 Plus mı? Corsair 650W'lık kasa mı?
  2. Bu sisteme ayrıyetten başka bir soğutucu gerekli mi?

kasa2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senle hemen hemen aynı sistemi kurdum sayılır anakart düşük bütçeliydi kasa tercihim Zalman olmuştu. PSU olarak da 700w aldım ancak gereksiz fazla bir seçim olmuştu. Ancak Corsair de güzel bence biraz da görsellik olarak sizin hoşunuza giden hangisiyse onu seçmek lazım. Çünkü 2 sinde de pişman olmayacaksınız.

@THIERRY HENRY adlı arkadaşın dediği gibi anakartta bazı sorunlar olabiliyor, gaming 7 daha iyi bir secenek olabilir. Ayrıca msi gtx970 de coilwhine fazlasıyla var sessiz bir sistem istiyorum diyorsanız Asus yada Evga modelleri sizin için daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
@Thiery Henry adlı arkadaşın dediği gibi anakartta bazı sorunlar olabiliyor, gaming 7 daha iyi bir secenek olabilir. Ayrıca msi gtx970 de coolwhine fazlasıyla var sessiz bir sistem istiyorum diyorsanız Asus yada Evga modelleri sizin için daha iyi olabilir.
Var demek yanlış olur şans işi şuan benim sistemimdeki Msi Gtx970 gerçekten çok sessiz. Çok şükür bende çıkmadı. İllede risk alamam soğudum diyorsan bu da çok güzele benziyor bir bak istersen yorumlarıda okursun.
[Alındı] GALAX GTX970 HOF | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı