Berleans
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Hemşire
Siz technopat sosyal üyelerine bir kaç sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Beni yaklaşık 6 sene akıcı bir sekilde 1080p oynatacak bir kasa toplamayi planlıyorum fakat aklimda şu sorular var.
1. 4690k ve 4790k overclocksuz ne kadar performans farkı vardır?
2. Msi serisinden gaming 5 ve gaming 3 arasında fiyat haricinde ne gibi farklar vardır?
3. R9 390 ve gtx 970 arasında takıldım. Forumda araştırdım fakat herkesin aklında farklı bir düşünce var
Benim de düşüncem şu yönde. Şu anda en yüksek oyun 3.5 4 gb ekran kartinin ramini kullanıyor fakat bundan 3 sene sonra bu yükselecek 970 de 390 a göre daha çok performans düşüşü olmaz mı?
4. Olarak 10 yıldır pc kullanıcısıyım ve hiç overclock yapmadım. Zorlukları neler? Bu anakartlarda ve işlemcilerde basit midir?
Yanlışım varsa kusuruma bakmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.
Beni yaklaşık 6 sene akıcı bir sekilde 1080p oynatacak bir kasa toplamayi planlıyorum fakat aklimda şu sorular var.
1. 4690k ve 4790k overclocksuz ne kadar performans farkı vardır?
2. Msi serisinden gaming 5 ve gaming 3 arasında fiyat haricinde ne gibi farklar vardır?
3. R9 390 ve gtx 970 arasında takıldım. Forumda araştırdım fakat herkesin aklında farklı bir düşünce var
4. Olarak 10 yıldır pc kullanıcısıyım ve hiç overclock yapmadım. Zorlukları neler? Bu anakartlarda ve işlemcilerde basit midir?
Yanlışım varsa kusuruma bakmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: