Kasa da en kötü ihtimal tek fan egzoz fanı olması lazım birde işlemcinin üstünde fan olması lazım.Usta bunun soğutucusunu vesaire almadan kullansam sorun olur mu?
Kasa da en kötü ihtimal tek fan egzoz fanı olması lazım birde işlemcinin üstünde fan olması lazım.Usta bunun soğutucusunu vesaire almadan kullansam sorun olur mu?
Kasa da en kötü ihtimal tek fan egzoz fanı olması lazım bir de işlemcinin üstünde fan olması lazım.
İşlemciyi stok fanla satarlar zaten , onla kullanırsınız .Usta bunun soğutucusunu vesaire almadan kullansam sorun olur mu?
İşlemciyi stok fanla satarlar zaten, onunla kullanırsınız.
İkinci eli 1500 sıfır 1700 en mantıklısı sıfır almam olur o zaman değil mi?
Sıfır 1600 AF mi varmış? Ben daha geçen hafta 500TL'ye fanla beraber 1600 AF aldım. 800'e kadar net bulunur.
Sıfır 1600 AF mi varmış? Ben daha geçen hafta 500TL'ye fanla beraber 1600 AF aldım. 800'e kadar net bulunur.
Yok ben anlatamamisim anakarttan bahsediyorum. Ben 1600 AF'yi fanli 950 TL'ye buldum.
Kusura bakma ben anlatamamisim anakarttan bahsediyorum. Ben 1600 AF'yi fanli 950 TL'ye buldum.
Anakart için evet 0 olabilir.
Ekran kartı adını da söyleyin gidip de 2 gb diyip de eski Bi kart almayın.Merhaba arkadaşlar, ben şimdi hazır bir sistem alacağım. Bu sistemde i3 5. nesil var. Bu işlemci ile güncel oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (RAM 8 GB ekran kartı 2 GB)
Ekran kartı adını da söyleyin gidip de 2 GB deyip de eski bir kart almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.