Çözüldü i5-5200u NVIDIA 920M Fortnite 5 FPS'te takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8gb
Ekran kartı
Nvidia 920m
İşlemci
Intel Core i5-5200u
Merhaba, Fortnite indirdim uzun zaman sonra. Eskiden böyle bir durum yoktu. Ama şu an 5 FPS üstüne çıkmıyor bile.
Ekran kartı ve işlemci durumuna bakıyorum kullanımları düşük. Isınmıyorlar bile. Tüm grafik ayarları en düşükte.
Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. Yüksek performans için ayarlı her şey. Hatta DDU ile Driver'ı sildim yükledim ama çözmedi. Eskiden 30-50 FPS olsa da oynatırdı. Sorun ne olabilir?
Sistem düşük olabilir ama özel Config dosyası ile her şeyi kısınca 60FPS oynatması lazım. Forza 4'ü bile 30 FPS oynatıyor.
Bu arada alakası varsa Windows 10 LTSC 2021 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Reis düzeltebildin mi? Aynı sorun bende de var.
Aynı ekran kartı mi?

Evet çözdüm nasıl denk geldi bilmiyorum 10-20 tane sürücü yükleyip denedim. 397.64 sürücüsünü yükledigim an Fortnite'ı 60 FPS oynamaya başladım. 398, 411, 416, 418 falan filan bir suru denedim sadece bu sürücüde çalıştı. 380'li bir sürücüde de düzgün çalıştı ama adını bilmiyorum. Bilgisayar başına geçersem yazarım onu da.
Aygıt yöneticisinde ünlem işareti var mı diye bakabilirsin Fortnite'nin ayarlarında Max FPS ayarı var mı emin değilim ama bence bir bak derim.

Aygıt yöneticisinde ünlem işareti var mı diye bakabilirsin Fortnite'nin ayarlarında Max FPS ayarı var mı emin değilim ama bence bir bak derim.
Yok hocam. FPS sınırı 60 yaptım sonra sınırsız yaptım ama yok değişiklik. MSI afterburner'da da yok. Neden böyle oldu anlamadım hiç bir çözüm de bulamadım internette kaldım ortada.

Reis düzeltebildin mi? Aynı sorun bende de var.
Aynı ekran kartı mi?

Evet çözdüm nasıl denk geldi bilmiyorum 10-20 tane sürücü yükleyip denedim. 397.64 sürücüsünü yükledigim an Fortnite'ı 60 FPS oynamaya başladım. 398, 411, 416, 418 falan filan bir suru denedim sadece bu sürücüde çalıştı. 380'li bir sürücüde de düzgün çalıştı ama adını bilmiyorum. Bilgisayar başına geçersem yazarım onu da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı