NVIDIA ekran kartı sürücünü güncellemen lazım. En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra NVIDIA sitesinden ekran kartının sürücüsünü indireceksin.
DDU.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Sürücüyü bu siteden bulup indireceksin. Ekran kartı sürücünü bulamıyorsan söyle yardım edeyim.
En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin
www.nvidia.com.tr
"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar?
Windows 10 sürümün eski. Windows 10 sürümünü güncelle. Windows güncelleştirmesi var mı diye kontrol et. Güncelleştirme var ise yap.
Memtest86 testi yap ve sonuçlarını paylaş.
Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı
Ethernet adaptörün var ise donanım kimliğini paylaş. Sürücüsünü güncellemek için.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.