i5 5200U Sisteme Hangi Hackintosh Surumu Kurulmalı?

Boranity

Hectopat
Makaleler
1
8 GB RAM, Intel HD Graphics 5500, Intel 5200u (4x) ve SSD mevcut Wi-Fi kartim ise Qualcomm Atheros AR956X Wireless Network Adapter.
Wi-Fi kartim icin hangi kexti kurmaliyim, bir bilgisi olan var mi? Daha once hiç Hackintosh deneyimim olmadi. Wi-Fi duzgun calisiyor mudur acaba?

Tanıtılmış daha önceden deneyebilirsin.

AR9565 Big Surda çalışıyor, Monterey için aynı şeyi diyemem kextler üzerinde çalışmaktayım lakin sonuç çıkmayacak gibi görünüyor. Big Sur kurmanız dahilinde Wi-Fi tanıtabiliriz lakin Bluetooth tanıtamayız. İmajı indiriniz. EFI dosyasını ayarlayacağım.

AR9565 Big Surda çalışıyor, Monterey için aynı şeyi diyemem kextler üzerinde çalışmaktayım lakin sonuç çıkmayacak gibi görünüyor. Big Sur kurmanız dahilinde Wi-Fi tanıtabiliriz lakin Bluetooth tanıtamayız. İmajı indiriniz. EFI dosyasını ayarlayacağım.
Tamamdir cok tesekkurler.
@tahaklkt imaj indi OpenCore: macOS Big Sur 11.6.1 Intel & AMD kurulum imajı bu imaji kullandim EFI falan bilgim yok yardim eder misiniz ya da bir video varsa atar misiniz rica etsem? EFI hazirlarim diyordunuz tam olarak ne ise yariyor acaba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı