Çözüldü i5-560M sistemde anakart modeli nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Arkadaşlar merhaba, yeni bir sistem geldi anakart modelini öğrenemiyorum ama tek bildiğim Quadro marka olması. Yükseltme yapacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum modelini öğrenmeden CPU-Z gibi uygulamalarda "to be filled by o. E. M" hatası alıyorum nasıl öğrenebilirim? Anakartın dışında modeli yazmıyor. Sadece i5-560M model bir işlemci var.

Masaüstü ama bilgisayar.

Anakartı degistirmem iyi olabilir pek bilgi bulamadim markaya ait.
2010 larda casper turbox gibi markalar laptop işlemcisini masaüstünde çalıştıracak anakart ürettirmişler ya da çinden falan getirmişler sanırım ama normalde laptop işlemcisi. Oem diye geçiyor o anakartlar.
O nedenle 560m i kullanman için gene o anakartın ekürisini bulman lazım.

2010 larda casper turbox gibi markalar laptop işlemcisini masaüstünde çalıştıracak anakart ürettirmişler ya da çinden falan getirmişler sanırım ama normalde laptop işlemcisi. Oem diye geçiyor o anakartlar.
O nedenle 560m i kullanman için gene o anakartın ekürisini bulman lazım.
Anakartı direk atmam lazım o zaman yükseltme için?

İşlemci sökülüp takılabiliyorsa o zaman gen aynı nesildeki 740qm gibi bir işlemciye bakman lazım ama işte çok bilgim de yok. :)
Ohoo 1. nesil işlemciler falansa ben direkt değiştiriyim anakartı teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı