2016 yılında almıştım. SSD falan aldım ama çok felaket yavaş bir bilgisayar. Bunu geri yaşatmam gerek yeni bir bilgisayar aldım ama onu da kullanmak istiyorum.
Özellikleri.
8 GB RAM DDR4.
i5 6200.
AMD Radeon R7 M360.
256 GB SSD.
3. Nesil i5'li çok eski laptopum bile ssd ile gayet güzel çalışıyor. Hatta eşim yüksek lisans tezini yazdı. Araştırmalar yaptı. Günlük olarak kullandı ve kullanmaya devam ediyor.
Bu konudaki cihaz 6. Nesil. Günlük işler için çok rahat yetmesi lazım normalde. Başka bir sorunu var herhalde.
3. nesil i5'li çok eski laptopum bile SSD ile gayet güzel çalışıyor. Hatta eşim yüksek lisans tezini yazdı. Araştırmalar yaptı. Günlük olarak kullandı ve kullanmaya devam ediyor.
Bu konudaki cihaz 6. nesil. Günlük işler için çok rahat yetmesi lazım normalde. Başka bir sorunu var herhalde.
2016 yılında almıştım. SSD falan aldım ama çok felaket yavaş bir bilgisayar. Bunu geri yaşatmam gerek yeni bir bilgisayar aldım ama onu da kullanmak istiyorum.
Özellikleri.
8 GB RAM DDR4.
i5 6200.
AMD Radeon R7 m360.
256 GB SSD.
Özellikleri.
8 GB RAM DDR4.
i5 6200.
AMD Radeon R7 M360.
256 GB SSD.