i5 9300H Yavaş Çalışıyor

O pc 1 yıla yaşamaz yaşarda yani 1 yıla baya içinden geçersiniz pcnin diyeyimde 93 derece fln yinede undervolt yapılı kalsın belki faydası olur ki olmuştur zatende o bilgisayar markası nedir aldığınız pc nedir çok merak ettim
Hocam 1 sene oldu alalı zaten sıcaklığı çok sorun yaşatmadı. Acer Nitro 5 AN515-54 modelini kullanıyorum, ancak benimki biraz eski serilerinden olduğu için çift hava çıkış yeri var o yüzden ısınma yapıyor maalesef.

Hocam 1 sene oldu alalı zaten sıcaklığı çok sorun yaşatmadı. Acer Nitro 5 AN515-54 modelini kullanıyorum, ancak benimki biraz eski serilerinden olduğu için çift hava çıkış yeri var o yüzden ısınma yapıyor maalesef.
Hocam bir şey deneyeceğiz. Deneysel bir özellik. Etkilerini bilmiyorum ama ısınmaya doğrudan etkisi olan bir parametre.

ThrottleStop üzerinde TPL sekmesinde Power Balance'i 30/1 olacak şekilde ayarlar mısınız? Apply'a basmayı unutmayın.

Hocam bir şey deneyeceğiz. Deneysel bir özellik. Etkilerini bilmiyorum ama ısınmaya doğrudan etkisi olan bir parametre.

ThrottleStop üzerinde TPL sekmesinde Power Balance'i 30/1 olacak şekilde ayarlar mısınız? Apply'a basmayı unutmayın.
Başındaki kutucuğu da işaretleyeyim mi?

Yok sadece 30/1 yapın. Sonrasında Apply tuşu geliyor ise basın.
Tamamdır yaptım. Oyunda test edeyim hemen.
@erengore
1627818021846.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı