i5 6200 laptop yavaş çalışıyor

atherisv1

Hectopat
2016 yılında almıştım. SSD falan aldım ama çok felaket yavaş bir bilgisayar. Bunu geri yaşatmam gerek yeni bir bilgisayar aldım ama onu da kullanmak istiyorum.
Özellikleri.
8 GB RAM DDR4.
i5 6200.
AMD Radeon R7 M360.
256 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz komple bir format ile Windows 10 kurun. Bilgisayarın fan ve termal macun temizlik ve bakımını yaparsanız da güzel olur.

Hocam PC aşağı yukarı ömrünü doldurmuş zaten daha zorlamak isterim derseniz daha iyi bir SSD alın Samsung filan.
3. Nesil i5'li çok eski laptopum bile ssd ile gayet güzel çalışıyor. Hatta eşim yüksek lisans tezini yazdı. Araştırmalar yaptı. Günlük olarak kullandı ve kullanmaya devam ediyor.

Bu konudaki cihaz 6. Nesil. Günlük işler için çok rahat yetmesi lazım normalde. Başka bir sorunu var herhalde.

3. nesil i5'li çok eski laptopum bile SSD ile gayet güzel çalışıyor. Hatta eşim yüksek lisans tezini yazdı. Araştırmalar yaptı. Günlük olarak kullandı ve kullanmaya devam ediyor.

Bu konudaki cihaz 6. nesil. Günlük işler için çok rahat yetmesi lazım normalde. Başka bir sorunu var herhalde.

Markadan markaya ve kullanıma göre tabii değişir hocam.

2016 yılında almıştım. SSD falan aldım ama çok felaket yavaş bir bilgisayar. Bunu geri yaşatmam gerek yeni bir bilgisayar aldım ama onu da kullanmak istiyorum.
Özellikleri.
8 GB RAM DDR4.
i5 6200.
AMD Radeon R7 m360.
256 GB SSD.

Yavaşlık konusu neredeyse tamamen SSD ile alakalı SSD değişin veya sağlam bir format çakın.

Temiz komple bir format ile Windows 10 kurun. Bilgisayarın fan ve termal macun temizlik ve bakımını yaparsanız da güzel olur.

Dediğini yaptım termal macun ve içini temizledim, format attım ama gene aynı çok yavaş.

Yavaşlık konusu neredeyse tamamen SSD ile alakalı SSD değişin veya sağlam bir format çakın.
Bildiğiniz kaliteli 120 gb civarı ssd var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı