Çözüldü i5 6200U laptopta mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
900 MB bir dosya var. Benim bildiğim KB olması lazım. Neden böyle?
Memory dump daha kapsamlı bir dosya, o yüzden boyutu daha fazla oluyor. Miniump atmışsınız, bulmuşsunuz gördüğüm kadarıyla.

EAC kaynaklı görünüyor. Kesin bir şey yok gibi. Muhtemelen tek seferlik bir şey, tekrarlanmayacak. Bu tarz anti hile yazılımları sıkıntı çıkarabiliyor. Yine mavi ekran alırsanız yazarsınız.
Memory dump dosyası oluşturmuş. Onu paylaşır mısınız? Konumu şu şekilde olmalı:
C:\WINDOWS\MEMORY.DMP

Minidump dosyası oluşmaması konusunda da şu mesajdakileri uygulayabilirsiniz:

Sistem mavi ekran verince kendiniz kapatmıyorsunuz bu arada, değil mi? Kendiniz kapatıyorsanız oluşmayabilir.

Memory dump dosyası oluşturmuş. Onu paylaşır mısınız? Konumu şu şekilde olmalı:
C:\WINDOWS\MEMORY.DMP

Minidump dosyası oluşmaması konusunda da şu mesajdakileri uygulayabilirsiniz:

Sistem mavi ekran verince kendiniz kapatmıyorsunuz bu arada, değil mi? Kendiniz kapatıyorsanız oluşmayabilir.

@Bora Dere

Son düzenleme:
900 MB bir dosya var. Benim bildiğim KB olması lazım. Neden böyle?
Memory dump daha kapsamlı bir dosya, o yüzden boyutu daha fazla oluyor. Miniump atmışsınız, bulmuşsunuz gördüğüm kadarıyla.

EAC kaynaklı görünüyor. Kesin bir şey yok gibi. Muhtemelen tek seferlik bir şey, tekrarlanmayacak. Bu tarz anti hile yazılımları sıkıntı çıkarabiliyor. Yine mavi ekran alırsanız yazarsınız.

Çözüm

Kaldırmam mı gerekir EAC'yi?

Hayır bir şey yapmanıza gerek yok. Sistemi normal kullanmaya devam edin. Sanmıyorum ama yakın zamanda yine mavi ekran alırsanız minidump dosyasını buradan paylaşırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı