i5-6200U sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ahmetenes7

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
Longline
Ekran kartı
930M
İşlemci
i5 6200U
Sistemim GNB 1574 V1 i5-6200U 8 GB RAM ekran kartı- NVIDIA GeForce 930M 1GB.
Sorunum: Sürekli mavi ekran hatası alıyorum ekran kartımın sürücüsü silip yükledim güncel olarak YouTube'dan gördüğüm her şeyi yapmaya çalıştım, hala çözüm bulamadım. dump dosyamı kontrol ederseniz sevinirim. 072522-8656-01.dmp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth sürücünüzün donanım kimliğini paylaşın. Mümkünse Logitech yazlımızı güncelleyin.

USB\VID_0BDA&PID_B723&REV_0200

USB\VID_0BDA&PID_B723

Aygıt yöneticisinde bunları bulabildim.

Bluetooth silmem gerekiyor mu bir de 2 tane var hangisini yükleyeyim.

Bakar mısın

USB\VID_0BDA&PID_B723&REV_0200

USB\VID_0BDA&PID_B723

Kurdum şimdi ne yapmalıyım.

Son düzenleme:

SteelSeries marka bir şey kullanıyorsanız sürücüsünü güncelleyin.

Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırır mısınız?

SteelSeries Rival 3 Wireless mouse kullanıyorum daha yeni indirdim driverini ondan sorun olmaz bence

Ekran kartımın driverini kaldırmıştım sonra yine kurmuştum ama hal bir şey değişmemişti bana ekran kartında sıkıntı var dendi yine sormuştum buraya çünkü.

SteelSeries Rival 3 Wireless mouse kullanıyorum daha yeni indirdim driverini ondan sorun olmaz bence

CPU_Z yazılımın kaldırın. SteelSeries'in yazılımı çökmüş gözüküyor.

Ekran kartımın driverini kaldırmıştım sonra yine kurmuştum ama hal bir şey değişmemişti bana ekran kartında sıkıntı var dendi yine sormuştum buraya çünkü.

Bu mavi ekranın sebebi ekran kartınız muhtemelen, donanımsal bir arıza varsa elimden bir şey gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…