A ahmetenes7 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Longline Ekran kartı 930M İşlemci i5 6200U Sistemim GNB 1574 V1 i5-6200U 8 GB RAM ekran kartı- NVIDIA GeForce 930M 1GB. Sorunum: Sürekli mavi ekran hatası alıyorum ekran kartımın sürücüsü silip yükledim güncel olarak YouTube'dan gördüğüm her şeyi yapmaya çalıştım, hala çözüm bulamadım. dump dosyamı kontrol ederseniz sevinirim. 072522-8656-01.dmp. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Sistemim GNB 1574 V1 i5-6200U 8 GB RAM ekran kartı- NVIDIA GeForce 930M 1GB. Sorunum: Sürekli mavi ekran hatası alıyorum ekran kartımın sürücüsü silip yükledim güncel olarak YouTube'dan gördüğüm her şeyi yapmaya çalıştım, hala çözüm bulamadım. dump dosyamı kontrol ederseniz sevinirim. 072522-8656-01.dmp.
KS KS A ahmetenes7 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #11 Vastrensien dedi: Cpu_z yazılımın kaldırın. SteelSeries'in yazılımı çökmüş gözüküyor. Bu mavi ekranın sebebi ekran kartınız muhtemelen, donanımsal bir arıza varsa elimden bir şey gelmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: Cpu_z yazılımın kaldırın. SteelSeries'in yazılımı çökmüş gözüküyor. Bu mavi ekranın sebebi ekran kartınız muhtemelen, donanımsal bir arıza varsa elimden bir şey gelmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 26 Temmuz 2022 #12 Kurun: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Kurulum sırasında "Temiz kurulum" seçeneğini işaretleyin. Artı 0 Eksi
Kurun: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Kurulum sırasında "Temiz kurulum" seçeneğini işaretleyin.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #13 Dümdüz dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Hocam bu daha doğru olmaz mı? Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Hocam bu daha doğru olmaz mı? Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
KS KS A ahmetenes7 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #14 Hangisini indireyim. Artı 0 Eksi
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 26 Temmuz 2022 #15 ahmetenes7 dedi: Hangisini indireyim. Genişletmek için tıkla... Bunu indirin: Vastrensien dedi: Hocam bu daha doğru olmaz mı? Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Evet, sizin attığınız daha doğru. Manuel aramada 472.12'i son sürüm gösteriyor birde... Sürücüleri Yükle | NVIDIA Artı 0 Eksi
ahmetenes7 dedi: Hangisini indireyim. Genişletmek için tıkla... Bunu indirin: Vastrensien dedi: Hocam bu daha doğru olmaz mı? Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Evet, sizin attığınız daha doğru. Manuel aramada 472.12'i son sürüm gösteriyor birde... Sürücüleri Yükle | NVIDIA
KS KS A ahmetenes7 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #16 Dümdüz dedi: Bunu indirin: Evet, sizin attığınız daha doğru. Manuel aramada 472.12'i son sürüm gösteriyor bir de... Sürücüleri Yükle | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Kurdum. Dümdüz dedi: Bunu indirin: Evet, sizin attığınız daha doğru. Manuel aramada 472.12'i son sürüm gösteriyor bir de... Sürücüleri Yükle | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Selam uzun bir süre mavi ekran hatası almadım ama şimdi tekrar mavi ekran aldım kontrol edebilir misiniz? 080122-16812-01.dmp Son düzenleme: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Bunu indirin: Evet, sizin attığınız daha doğru. Manuel aramada 472.12'i son sürüm gösteriyor bir de... Sürücüleri Yükle | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Kurdum. Dümdüz dedi: Bunu indirin: Evet, sizin attığınız daha doğru. Manuel aramada 472.12'i son sürüm gösteriyor bir de... Sürücüleri Yükle | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Selam uzun bir süre mavi ekran hatası almadım ama şimdi tekrar mavi ekran aldım kontrol edebilir misiniz? 080122-16812-01.dmp
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 1 Ağustos 2022 #17 ahmetenes7 dedi: Kurdum. Selam uzun bir süre mavi ekran hatası almadım ama şimdi tekrar mavi ekran aldım kontrol edebilir misiniz? 080122-16812-01.dmp Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü hata vermiş yine. Ek olarak Steel Series uygulamalarını - sürücülerini güncelleyin. Artı 0 Eksi
ahmetenes7 dedi: Kurdum. Selam uzun bir süre mavi ekran hatası almadım ama şimdi tekrar mavi ekran aldım kontrol edebilir misiniz? 080122-16812-01.dmp Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü hata vermiş yine. Ek olarak Steel Series uygulamalarını - sürücülerini güncelleyin.
KS KS A ahmetenes7 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #18 Dümdüz dedi: Ekran kartı sürücüsü hata vermiş yine. Ek olarak SteelSeries uygulamalarını - sürücülerini güncelleyin. Genişletmek için tıkla... SteelSeries silmiştim tekrar yükledim 1-2 gün önce Ekran kartı sürücüsünü tekrar sileyim mi Geforce Driver Results | NVIDIA bu linktekini yüklemiştim. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Ekran kartı sürücüsü hata vermiş yine. Ek olarak SteelSeries uygulamalarını - sürücülerini güncelleyin. Genişletmek için tıkla... SteelSeries silmiştim tekrar yükledim 1-2 gün önce Ekran kartı sürücüsünü tekrar sileyim mi Geforce Driver Results | NVIDIA bu linktekini yüklemiştim.