i5 6400 ile 1070 Ti darboğaz yapar mı?

Bütün yükü ekran kartına bindirmelisin ne kadar ayar varsa açmalısın. Zaten o kart rahatlıkla kaldırır yükü sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.

Bütün yükü ekran kartına bindirmelisin ne kadar ayar varsa açmalısın. Zaten o kart rahatlıkla kaldırır yükü sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.
League of Legends'de sıkıntı çıkarır mı, çıkarıcagını sanmıyorum zaten. En fazla %15 20 kullanıyor LoL, GPY ve CPU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi tarzı oyunlarda zaten GPU kullanımı fazla olmaz tek çekirdek kullanımından dolayı, sıkıntı çıkartmaz kısacası.

Merhabalar sistemim şöyle;
  • i5 6400 CPU
  • 2400 MHz 8 GB RAM
  • Z170-P anakart
  • 120 GB SSD
  • 1 TB harddisk
  • R7 370 4 GB
  • 500W PSU +80 oldugundan emin değilim.
Bu sistemin ekran kartını yükseltmek istiyorum. 1070 Ti alsam işlemci darboğaz olur mu? 1080P'de oynayacağım. 500W PSU yeterli olur mu olmazsa kaç watt almalıyım? Geleceğe dönük istemiyorum. 1070 Ti alabilme durumuma göre 2k monitör alma ihtimalim var.
kardeşim sana tavsiyem eğer i5'i sıfır alıcaksan alma ryzen 5 1600x alabilirsin aynı fiyata gtx 1070ti rahatlıkla takarsın istersen i5 6400 ile ryzen 5 1600x karşılaştırarakta farkına bakabilirsin :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı