YuriNakamura Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Şubat 2022 #1 Bir forum sitesini ilk defa kullanıyorum, bir hatam varsa şimdiden özür dilerim. i5 6400 - GTX970 Zotac - Gigabyte Z170 HD3.
Bir forum sitesini ilk defa kullanıyorum, bir hatam varsa şimdiden özür dilerim. i5 6400 - GTX970 Zotac - Gigabyte Z170 HD3.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 10 Şubat 2022 #2 RX 570 alabilirsin Artı 0 Eksi
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 10 Şubat 2022 #3 GTX 970 varsa elinizde mevcut olarak, zaten sınırları zorluyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS YuriNakamura Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Şubat 2022 #4 JenLedger dedi: GTX 970 varsa elinizde mevcut olarak, zaten sınırları zorluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yandı diye düzelttim sanıyordum, düzeltmemiş. Ekran kartım yandı Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: GTX 970 varsa elinizde mevcut olarak, zaten sınırları zorluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yandı diye düzelttim sanıyordum, düzeltmemiş. Ekran kartım yandı
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 10 Şubat 2022 #5 YuriNakamura dedi: Yandı diye düzelttim sanıyordum, düzeltmemiş. Ekran kartım yandı Genişletmek için tıkla... Nasıl yandı yani hocam? Yandı denilen durumların çoğunda yanlış takmak vs. gibi sorunlar oluyor sadece aslında da... Artı 0 Eksi
YuriNakamura dedi: Yandı diye düzelttim sanıyordum, düzeltmemiş. Ekran kartım yandı Genişletmek için tıkla... Nasıl yandı yani hocam? Yandı denilen durumların çoğunda yanlış takmak vs. gibi sorunlar oluyor sadece aslında da...
KS KS YuriNakamura Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Şubat 2022 #6 JenLedger dedi: Nasıl yandı yani hocam? Yandı denilen durumların çoğunda yanlış takmak vs. gibi sorunlar oluyor sadece aslında da... Genişletmek için tıkla... Baya yandı hocam ya. Chipsetler gitmişti, fanlar hiç bir şekilde çalışmıyordu. Tamirciye götürdükten sonra geri getirip taktım. En son kasanın içinden yanık kokusu geliyordu. Tekrar gitmiş kart. Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Nasıl yandı yani hocam? Yandı denilen durumların çoğunda yanlış takmak vs. gibi sorunlar oluyor sadece aslında da... Genişletmek için tıkla... Baya yandı hocam ya. Chipsetler gitmişti, fanlar hiç bir şekilde çalışmıyordu. Tamirciye götürdükten sonra geri getirip taktım. En son kasanın içinden yanık kokusu geliyordu. Tekrar gitmiş kart.