ReastngdaBest
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılım
Normal bir şekilde oyun oynuyorum mesela World of Warship. Sonra oyundayken siyah ekran veriyor ve sürekli kulaklığa "brrrrrrrrrrrr" gibi bitmeyen, bilgisayarı kapatana kadar bu ekran ve bu sesle devam eden bir hata alıyorum. Bazen ise Discord'da diyelim tam arkadaşımla konuşuyorum. Farz edelim ki donarken "araba" kelimesini söylüyor olsun "aaaaaaaaaa" gibi ses takılması oluyor ve bilgisayara donuyor. Tekrar açtıktan sonra ara sıra ekran kartının yazılımından hata mesajı geldiğini görüyorum. Bir türlü anlayamadım. Ekran donunca kasadaki reset tuşu da çalışmıyor illaki 5 saniye gibi Power tuşuna basıp kapatmam gerekiyor. Yeni bilgisayar alacak param yok ve eğitimim olsun eğlencem olsun yazılım geliştirmelerim olsun bu bilgisayardan karşılanıyor. Ne olur yardım edin çok ihtiyacım var.
--Sistem--
Anakart: ASUS H110M-K
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz
RAM: 8 GB RAM HyperX
Ekran Kartı: Sapphire R7 250E OC 2 GB
İşletim Sistemi: Windows 11
Ekran kartının ısınma problemi yok gibi gözüküyor. Herhangi bir oyun oynarken derece 50 üstüne çıkmıyor.
Boşta Ekran Kartı Isısı: 38 Derece
Boşta işlemci Isısı: 34 Derece
--Sistem--
Anakart: ASUS H110M-K
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz
RAM: 8 GB RAM HyperX
Ekran Kartı: Sapphire R7 250E OC 2 GB
İşletim Sistemi: Windows 11
Ekran kartının ısınma problemi yok gibi gözüküyor. Herhangi bir oyun oynarken derece 50 üstüne çıkmıyor.
Boşta Ekran Kartı Isısı: 38 Derece
Boşta işlemci Isısı: 34 Derece
Son düzenleyen: Moderatör: