i5 6400 Sistem ısınıyor

Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia Geforce GT740
Anakart
h110-1/m3zd4/dp_mb
İşlemci
Intel Core I5 6400 CPU
Az önce Valorant oynarken oyun resimlerdeki gibi oldu ve öyle kaldı. PC'yi kapattım içine baktım sıcaktı ama normal bir sıcaklık mı bilmiyorum. Anakart özellikle daha sıcak gibi geldi. Bu sorun her oyunda oluyor neredeyse. Isınma sorunu gibi düşünüyordum ama Minecraft'ta da yapınca parça eskiliği mi acaba diye düşünmeye başlamıştım. Sizce nedir?

Dosya Ekleri

• valo1.jpg
    valo1.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 32
  • valo2.jpg
    valo2.jpg
    136,9 KB · Görüntüleme: 36
  • valo3.jpg
    valo3.jpg
    202 KB · Görüntüleme: 28
  • valo4.jpg
    valo4.jpg
    210,1 KB · Görüntüleme: 31
Bence bi bakıma gönderin sorunun resimlerinide gösterin. Bene ekran kartın çok ısınmış
İnan bana, o kadar fazla gitti ki... Her seferinde de ''bir şeyi yok, gayet iyi'' denildi ve geri yollandı.

Bence bi bakıma gönderin sorunun resimlerinide gösterin. Bene ekran kartın çok ısınmış
Zaten parçalar çok eski illa ki ısınıyorlardır da artık yolun sonu mu onu öğrenmem lazım

İnan bana, o kadar fazla gitti ki... Her seferinde de ''bir şeyi yok, gayet iyi'' denildi ve geri yollandı.
Ciddi misin? Ne güzel iş yapmışlar 😃Sana önerim 1 gün sonra ısınıyor değilde başka bir başlıkla sabah tekrar yazman. Bu konuda uzman olanlar şuan uyuyor herhalde görmemişler konuyu.

Zaten parçalar çok eski illa ki ısınıyorlardır da artık yolun sonu mu onu öğrenmem lazım
Daha 6.nesilin sonu gelmez. Bende nesilini hatırlamıyorum ama daha düşük i5 laptop var hala çalışır durumda. Sorun ekran kartında gibi bence ama emin değilim

Ciddi misin? Ne güzel iş yapmışlar 😃Sana önerim 1 gün sonra ısınıyor değilde başka bir başlıkla sabah tekrar yazman. Bu konuda uzman olanlar şuan uyuyor herhalde görmemişler konuyu.

Daha 6.nesilin sonu gelmez. Bende nesilini hatırlamıyorum ama daha düşük i5 laptop var hala çalışır durumda. Sorun ekran kartında gibi bence ama emin değilim
Ekran kartı baya sorunlu daha önceden de konu açtığımda ekran kartını ortaya atan olmuştu. Baş şüpheli sayılır.

Böyle şeyler çıkmasının iki olasılığı var. Ya monitör bozuk yada ekran kartı.
Neyse bu işi kökünden halletmenin tek yolu yeni bilgisayar olacak. Şimdi bir şeyi tamir ettirsem 3 ay sonra başkası bozulur. Artık bu parçalar çokta işe yarar değil zaten. Şimdi olmazsa başka zaman değişecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı