i5-6400 Sistem ne kadar eder?

Cidden 5K mı? Her şey sıfır, adam bu sistem ve monitör Samsung 75Hz 27inç HD 15k ya anlaşmış.

Yani monitör yukarıda belirttiğim gibi baktım maksimum 4K tutuyor toplasan 9 10k ama cidden 15k etmez mi ya? Bizimkilerle 15'e anlaşmış.

5K tabii hocam kim o fiyata yazdıysa vicdansızmış.

samsung 75hz 27inç model numarası F27T350FHR
Of direkt çöp gibi itelemiş size. Geçmiş ola. Adam 3-4 katı paraya kitlemiş sistemi. Yani anlayacağınız elle tutulur hiçbir yanı yok. Ne olursa olsun o sistemi kazıklamaya satsanız bile vicdan yapar 6000'e satarsınız. Adam size 15 kazık çekmiş. Sistem ayrı çöp, monitör ayrı çöp. O paraya 2. elde güzel sistem toplardık size. Yazık olmuş. İçim acıdı.

Yok hocam direkt kitlemiş. O sistem ikinci elde hiçbir değer taşımıyor. Hiç affı yok. O sistemi okutup üfletseniz o kadar etmez. En fazla 5000.
Of direkt çöp gibi itelemiş size. Geçmiş ola. Adam 3-4 katı paraya kitlemiş sistemi. Yani anlayacağınız elle tutulur hiçbir yanı yok. Sistem ayrı çöp, monitör ayrı çöp. O paraya 2. elde güzel sistem toplardık size. Yazık olmuş. İçim acıdı.
Hocam monitöre baktım 4k falan diyor sisteme 10k falan istemiş büyük ihtimal taksit aldıkları için cesaret gelmiş. Peki monitörle birlikte siz ne önerirsiniz 15k ya

Yine elle tutulur yanı yok. 10k bile etmez hiçbir şekilde.

Tüm parçalar ikinci el olacak şekilde RX6600 ekran kartlı sistem toplanır. Telefonda olduğum için link atamıyorum.

Yani bizimkilere geri ver daha iyisini alalım diyemem çünkü elde peşin 15k yok taksitle de 17 18k bulur ama sayenizde 9 10k ya anlaş diyebilirim sistem + monitör için teşekkür ederim yorumlarınız için.

Yani bizimkilere geri ver daha iyisini alalım diyemem çünkü elde peşin 15k yok taksitle de 17 18k bulur ama sayenizde 9 10k ya anlaş diyebilirim sistem + monitör için teşekkür ederim yorumlarınız için.
Hocam her ne olursa olsun çok yazık oldu. :( Geçmiş olsun. Şansınız olursa direkt geri verin. O sistem sadece görüntü almanıza yarayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı