İ5 6400 sistem toplama

Cortana

Hectopat
Daha fazla  
Orta düzeyde bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. Aşağıdaki parçalardan hangisini değiştirmem gerekir önerileriniz nelerdir? Özellikle anakart yorumlarınızı almak istiyorum.

İşlemci : Intel Skylake i5 6400 2.7GHz
Anakart: Asrock B150M Pro4/Hyper DDR4 mATX Anakart
Ram Bellek: Kingston HyperX Fury 16GB(2x8GB) DDR4 2400MHz Ram
Ekran Kartı: Sapphire RX470 NITRO+ 4GB OC
HDD : Seagate 1TB 7200 RPM SATA III HDD
SSD: HyperX Savage 120GB 560MB/s SATA III SSD
Güç Kaynağı: High Power Element Bronze II 600W 80+ Bronze
Kasa: Dark N10 Pencereli ATX Gaming Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Asrock, yurtdışında çok bilinen ve kullanılan bir firmadır, birçok hız aşırtma rekoruna sahiptir. B150M modeli de oldukça iyi.

Oldukça iyi bir sistem, söyleyeceğim tek şey, SSD ileride hafıza açısından yetersiz kalabilir.
İleride değiştiririm bütçe bakımından uçmak istemiyorum dolar şu aralar fırladı nereden alacağımı bilmiyorum şuan almalımıyım dolar düşer mi artar mı kararsızım

İleride değiştiririm bütçe bakımından uçmak istemiyorum dolar şu aralar fırladı nereden alacağımı bilmiyorum şuan almalımıyım dolar düşer mi artar mı kararsızım
Dolar fırladı ona katılıyorum ama ileri de artar mı düşer mi bilinmez. Yazın düşmesini bekleyenler vardı o zaman 2,9 falandı şimdi nerelerde yani kararlıysan almalısın bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı