i5 6400 sisteme yükseltme önerisi

Experience41

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, sadece PUBG oynuyorum ve oyun oynatmayacak kadar aşırı kasma, donma sorunları yaşıyorum. i5-6400, 1060 ve 16 GB RAM var, oyun SSD'de kurulu. Aynı sisteme sahip sadece işlemcisi i5 9400F olan kuzenimde hiçbir sorun olmadan oyunu oynatıyor. Öncelikli sorum bu iki işlemci arasında bu kadar oyunu oynatmayacak derecede fark olması normal mi? Eğer normalse Z170D3h anakarta uyumlu işlemci önerisi yapabilir misiniz?

En yüksek i7 7700K takabilirsiniz ama çok pahalı fiyatını hak etmiyor 6 senelik işlemci anakartı satıp B450 anakart + Ryzen 5500 işlemci almanı tavsiye ederim daha ucuza gelir ve daha performanslı olur.

Öncelikle merhaba, sadece PUBG oynuyorum ve oyun oynatmayacak kadar aşırı kasma, donma sorunları yaşıyorum. i5-6400, 1060 ve 16 GB RAM var, oyun SSD'de kurulu. Aynı sisteme sahip sadece işlemcisi i5 9400F olan kuzenimde hiçbir sorun olmadan oyunu oynatıyor. Öncelikli sorum bu iki işlemci arasında bu kadar oyunu oynatmayacak derecede fark olması normal mi? Eğer normalse Z170D3h anakarta uyumlu işlemci önerisi yapabilir misiniz?

Hocam i5 9400F işlemcisi 2019 da çıkmış bir işlemci.
Sizdeki i5 6400 işlemcisi 2015'teki 6.nesil işlemcilerden yani güncel oyunları akıcı oynayamazsınız.
Bu yüzden yeni anakart ve yeni işlemci satın almanız gerekecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı