i5 6400 Tabanlı Sistem Toplama

2016'ya girerken oyun bilgisayarı için Skylake mi Haswell mi?

• Skylake

• Haswell

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Tevfik Atik

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Herkese merhabalar, satın almak üzere olduğum sistem hakkında fikrinizi alabilir miyim? Oyun bilgisayarı kuruyorum bütçem monitör dahil 2900 TL. GTA5 ve X-Plane 10 gibi oyunları high ayarlarda oynayabileceğim bir şey olmuştur umarım. Zifiri arkadaşımız bir sistem önermişti ama biraz oynama yaptım üzerinde ve bütçeyi artırdım. Klavye ve farem var zaten ama geçici PC'yi kurmak için alıyorum onu görmeseniz de olur. :) Fikirleriniz çok önemli benim için :)

upload_2015-12-1_15-40-6.png

Zaten taksit ile satın alacağım için vade farkı filan 3000 tl'yi buluyor. Yani ekran kartını daha fazla zorlayamam. 380 de çok iyi performans testlerinde.

Aldım gitti hayırlı olsun.. :)

teşekkürler @TheFlasher ... Senin de sistemle ilgili sorunu gördüm başka bir konuda. Ben de çok araştırdım bu konuda. İşlemci testlerine baktım birçok sitede. Kafa kafaya gibi Skylake 6400 ve Core i5 4460. Toplamda %5 civarı Skylake i5 6400'ün daha performanslı olacağına karar verdim. Fakat zannedersem oyun oynarken bu farklılık belli olmuyor. Ayrıca DDR4 teknolojisiyle tanışmaktan da zarar gelmez. Umarım testler ve yeni mimariye güvenmek bizi karlı çıkarır. :)

Sistemi 2 gündür kullanıyorum ve şimdilik gayet memnun kaldım. Fiyat performans ürünü ortaya çıkmış gibi duruyor. X Plane 10 adlı 100gb boyutunda oyunumu 'extreme' ayarlarda oynayabiliyorum.Bu oyunu da extreme ayarlarda oynamak ne demek bir netten araştırın derim. Şimdilik bu tür bir skylake giriş sistemi kurmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem bu kadar. :)

@TheFlasher

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı