i5 6400 ve GTX 1050 Ti sistemi yükseltmek mantıklı mı?

Niye çekindiğimi söylemeyi unuttum. Sorun yaşamaktan korkuyorum Wattman & siyah ekran. En iyisi biriktirmek haklısınız. 🙂

Acaba elimdeki 1050 Ti ve nakit ile bir bilgisayarcıdan kart alma şansım var mıdır?

Bilgisayarıların kendi komisyonu varken imkansız.

Bilgisayarıların kendi komisyonu varken imkansız.

Hocam bende de 1050 Ti var 2300 liraya 1660 Ti buldum sizce alınır mı? Yoksa 6 ay mining yapılmış RX 6600 3700 lira bunu mü alayım sizce? RX 6600 için bütçemi zorlayacağım bunun için değer mi? Bir de mining yapılması bir sorun mu sizce? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.

3200 liraya Sapphire RX 6600 aldım.

Screenshot_20230623-145226_sahibindencom.jpg

Furmark testi böyle, iyi midir?

İyi hocam fiyatı da baya iyiymiş. Nasıl buldunuz ben en ucuz 3400e buldum o da çok sağlam değil.
Pazarlık yaptım hocam. 3400 olan Asrock mı? Ben başta o adamla anlaşmıştım da kart bayağı pis görünüyordu almadım ben de. 3500'e 2 ilan vardı olmayan ikna ediciliğimle pazarlık yaptım en sonunda kabul etti 3200 yapmayı. 😅

Pazarlık yaptım hocam. 3400 olan ASRock mı? Ben başta o adamla anlaşmıştım da kart bayağı pis görünüyordu almadım ben de. 3500'e 2 ilan vardı olmayan ikna ediciliğimle pazarlık yaptım en sonunda kabul etti 3200 yapmayı. 😅

Aynen :D. Bende o 2 tane 3500'lik ilanlarla konuştum ama almadım. Ama o satıcılar sağlamdı ben param olmadığı için alamadım :D

Ekran kartı dün geldi, sıfır ayarındaydı. Amazon JP ürünüymüş. Takıp denedim, %98 kullanımda RDR2 oynarken 67-70 derece aralığındaydı. Zaten Sapphire ısınan bir model olduğundan normal. Performansı da ayrı olarak mükemmel. RDR'de Yüksek ayarlarda 90-100 FPS arası düşüş yaşamadan oynadım. Eskiden ne kullanıyormuşum dedim yani. 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı