Hocam bende de 1050 Ti var 2300 liraya 1660 Ti buldum sizce alınır mı? Yoksa 6 ay mining yapılmış RX 6600 3700 lira bunu mü alayım sizce? RX 6600 için bütçemi zorlayacağım bunun için değer mi? Bir de mining yapılması bir sorun mu sizce? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.
@LynxC ikisi de o fiyatlara alınır ve değerler. 6 ay mining bir şey değil ben 6 ayda miningden daha çok yıpratıyorum kartları ama sorsan oyunda kullanıldı.
Pazarlık yaptım hocam. 3400 olan Asrock mı? Ben başta o adamla anlaşmıştım da kart bayağı pis görünüyordu almadım ben de. 3500'e 2 ilan vardı olmayan ikna ediciliğimle pazarlık yaptım en sonunda kabul etti 3200 yapmayı.
Pazarlık yaptım hocam. 3400 olan ASRock mı? Ben başta o adamla anlaşmıştım da kart bayağı pis görünüyordu almadım ben de. 3500'e 2 ilan vardı olmayan ikna ediciliğimle pazarlık yaptım en sonunda kabul etti 3200 yapmayı.
Ekran kartı dün geldi, sıfır ayarındaydı. Amazon JP ürünüymüş. Takıp denedim, %98 kullanımda RDR2 oynarken 67-70 derece aralığındaydı. Zaten Sapphire ısınan bir model olduğundan normal. Performansı da ayrı olarak mükemmel. RDR'de Yüksek ayarlarda 90-100 FPS arası düşüş yaşamadan oynadım. Eskiden ne kullanıyormuşum dedim yani.