i5 6400 ve RX 470 sistem toplama

zeoom

Hectopat
Daha fazla  
Topladığım bilgisayar overclock için uygun mudur ? Nasıl buldunuz ? Şimdiden teşekkürler.

sistem1.png

sistem2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapmak istiyorsan işlemcini K ibareli alman gerekir. Örnek: İ5 6600K/Z170 veya İ5 7600k/Z270.

Elbette o.c. için uygun değil. Zxxx anakart ile birlikte "k" işlemci bakmalısın.

K'sız işlemcilerde OC yapılmaz.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler fakat ürünün satıldığı sitede ürünün fotoğrafında unlocked ibaresi var yani bu overclocklana bildiği anlamına geliyor diye biliyorum ama ürün açıklamasında K ibaresi yok o yüzden burda konu açmaya karar verdim. (İsterseniz bir bakın : Intel Skylake Core i5 6400 2.7GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı fotoğraf mı yanlış açıklama mı ?)

Bilgilendirmeniz için teşekkürler fakat ürünün satıldığı sitede ürünün fotoğrafında unlocked ibaresi var yani bu overclocklana bildiği anlamına geliyor diye biliyorum ama ürün açıklamasında K ibaresi yok o yüzden burda konu açmaya karar verdim. (İsterseniz bir bakın : Intel Skylake Core i5 6400 2.7GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı fotoğraf mı yanlış açıklama mı ?)
Aslında doğru yazmışlar fakat pek önerilmez. Yeni gelen güncellemelerle K ibaresi olmayan işlemcilere de OC yapılabiliyor ama dediğim gibi önerilmiyor. Derseniz 'ben yapacağım' kaliteli sıvı soğutucu almalısın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı