OC yapmak istiyorsan işlemcini K ibareli alman gerekir. Örnek: İ5 6600K/Z170 veya İ5 7600k/Z270.
Elbette o.c. için uygun değil. Zxxx anakart ile birlikte "k" işlemci bakmalısın.
K'sız işlemcilerde OC yapılmaz.
Demek ki fotoğrafını yanlış koymuşlar teşekkürler bilgilendirme için.Dostum i5 6400 OC işlemcisi değil. Aradığın ürün bu: Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı
Aradığın anakart: MSI Z170-A PRO Intel Z170 3200MHz(OC) DDR4 Soket 1151 ATX Fiyatı
Aslında doğru yazmışlar fakat pek önerilmez. Yeni gelen güncellemelerle K ibaresi olmayan işlemcilere de OC yapılabiliyor ama dediğim gibi önerilmiyor. Derseniz 'ben yapacağım' kaliteli sıvı soğutucu almalısın.Bilgilendirmeniz için teşekkürler fakat ürünün satıldığı sitede ürünün fotoğrafında unlocked ibaresi var yani bu overclocklana bildiği anlamına geliyor diye biliyorum ama ürün açıklamasında K ibaresi yok o yüzden burda konu açmaya karar verdim. (İsterseniz bir bakın : Intel Skylake Core i5 6400 2.7GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı fotoğraf mı yanlış açıklama mı ?)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.