İ5 6402p CPU Kullanımı

RankQX

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
3D Environment Artist
İşlemci : İ5 6402p
Anakart : B150m Bazooka
Ekran Kartı : Msı Rx 470 4G
PSU : Xigmatek Tauro 500w 80+
RAM: Gskill Aegis 8Gb 2133 Mhz Ddr4

Arkadaşlar bu sistemi 900p VGA monitör ile kullanıyorum. Çok fazla oyun deneyemedim henüz. Fakat Cs Go, Far Cry3 ve No man's sky üzerinde test ettim. Ekran kartı ile ilgili bir sorunum yok ama işlemcinin kullanımı kafamı kurcaladı.

Farcry3'de her şey ultra'da FPS 85-90+ olduğu zamanlarda işlemci %70-80 kullanılıyor.

No Man's Sky'da yine her şey ultra da vsync falan kapalı. FPS 80+ olduğu zamanlarda %80-90 arası değişiyor.

Son olarak ise Cs Go' da her şey ultra çözünürlüğü 1024x768 yaptığımda FPS 230-280 arası değişiyor ve işlemci kullanımı %70-90 arasında değişiyor bu normal mi ?

Oyunları alta alıp görev yöneticisinden baktığımda işlemci kullanımı %30-50 arasında gidip geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 6600 kullanan biri olarak bende de değerler bu şekilde fakat oyun akıcı ve istenilen FPS alınıyor ise çokta programların verdiği değerlere takılmayın.

i5 6600 kullanan biri olarak bende de değerler bu şekilde fakat oyun akıcı ve istenilen FPS alınıyor ise çokta programların verdiği değerlere takılmayın.

İlginiz için teşekkür ederim. Çok bir oyun deneyemedim ama denediğim oyunlar da aldığım değerler tatmin etti beni.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı