Arkadaşlar format attım düzelmedi ya sorun nerde anlamıyorum ne yapayim?
Arkadaşlar sorunu çözdüm.Msı Afterburner'den fan speed 35 idi ben onu 80 yaptım ve anlamadığım şekilde işlemci kullanımı 60'lara indi.Sizde deneyin belki işe yarayabilir.
Msi Afterburner'den fan speed 35 idi 80 yaptım işlemci kullanımı normale döndü sorun çözülmüştür iyi forumlar.

Oyunlarda nadirde olsa takılma oluyor bu yüzden.Arkadaşlar format attım düzelmedi ya sorun nerde anlamıyorum ne yapayim?
Arkadaşlar sorunu çözdüm.Msı Afterburner'den fan speed 35 idi ben onu 80 yaptım ve anlamadığım şekilde işlemci kullanımı 60'lara indi.Sizde deneyin belki işe yarayabilir.
Msi Afterburner'den fan speed 35 idi 80 yaptım işlemci kullanımı normale döndü sorun çözülmüştür iyi forumlar.
Arkadaşlar sorun gene başladı haberiniz olsun maalesef kalıcı bir çözüm olmadıArkadaşlar format attım düzelmedi ya sorun nerde anlamıyorum ne yapayim?
Oyunlarda nadirde olsa takılma oluyor bu yüzden.
Son düzenleme: