i5 6402p, gtx 1070 darboğaz yapar mı?

mrtogz

Megapat
Daha fazla  
Birde arkadaşlar gtx 1070'li 3000 tl civarı (3500max) bir kasa önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konu açtım birde anakartım Gigabyte B150 G.1 Sniper b150'lerin en üstünüydü aldığım yılda sanırım destekler ya.

Önemli olan işlemci soketi. Takılıyorsa gerisi halledilir. :)
Capture222.PNG

Güzel anakart.

Önemli olan işlemci soketi. Takılıyorsa gerisi halledilir. :)
Eki Görüntüle 342877

Güzel anakart.
Teşekkür ederim yanlış anlaşılma olmasın diye ekliyorum hali hazırda sistemim vardı RX 470 kullanıyordum ekran kartım yandı ücret iadesi aldım şimdi gtx 1070 ya da rx 580 bakıyorum darboğaz olur diyorlar acayip kafam karıştı 1060 ilede olur diyorlar o halde 580- 1060 dengi olarak onda da yapacaktır. İşin içinden çıkamayacağım sanırım sizi yormakta istemiyorum her şey için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim yanlış anlaşılma olmasın diye ekliyorum hali hazırda sistemim vardı RX 470 kullanıyordum ekran kartım yandı ücret iadesi aldım şimdi gtx 1070 ya da rx 580 bakıyorum darboğaz olur diyorlar acayip kafam karıştı 1060 ilede olur diyorlar o halde 580- 1060 dengi olarak onda da yapacaktır. İşin içinden çıkamayacağım sanırım sizi yormakta istemiyorum her şey için teşekkür ederim.

1050 Tİ işinizi görür ama GTX 1060, RX 480-580 gibi kartlara bakıyorsanız işlemciyi de değiştirmeniz gerekir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı