İ5 6402P İşlemci Nasıl?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben normalde i5 6400 alacaktım ama stoklarda kalmamış sanırım ve bunu gördüm özelliklerine baktım çok benziyorlar ama ben yine de sormak istedim. Bana oyunlarda sorun çıkarmayacak arada sırada video çektiğim zaman 720p de sıkıntı çıkarmayacak bir işlemci midir? Son olarak intel smart cache teknolojisi yok ama bu bana günlük kullanımda sorun çıkartır mı ? Kısacası çoklu kullanım için uygun bir işlemci mi? Önerir misiniz? İlginiz için çok teşekkür ederim :) Çok özür diliyorum unutmuşum ayrı bir işlemci fanı gerekir mi?

Intel® Core™ i5-6402P Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz) Teknik Belgeler

Buradan da bakabilirsiniz...

Şimdi bu işlemcinin i5 6400'den CPU bakımından iyi GPU bakımından da güçsüz olduğunu söylemem lazım.
İ5 6402p = HD 510
i5 6400= HD 530
Oyun performansı için istiyorsan i5 6400 daha güçlü. İşlemci fanı kutu içerisinden geliyor diye biliyorum fakat hatam olabilir , araştırmanızı öneririm.
Oyun performansı istiyorsanız bir işlemci içinde AMD APU işlemcilere yönelin. Ayrıca yeni bilgisayar alıcaksanız sistem tavsiyesi isteyebilirsiniz.

Şimdi bu işlemcinin i5 6400'den CPU bakımından iyi GPU bakımından da güçsüz olduğunu söylemem lazım.
İ5 6402p = HD 510
i5 6400= HD 530
Oyun performansı için istiyorsan i5 6400 daha güçlü. İşlemci fanı kutu içerisinden geliyor diye biliyorum fakat hatam olabilir , araştırmanızı öneririm.
Oyun performansı istiyorsanız bir işlemci içinde AMD APU işlemcilere yönelin. Ayrıca yeni bilgisayar alıcaksanız sistem tavsiyesi isteyebilirsiniz.
ben sistemi topladım zaten işlemcinin grafik yongasını kullanmayacağım çünkü harici ekran kartı takacağım.. Tek merak ettiğim bana oyun oynarken sıkıntı yaşatmayacak bazen kafama esiyor video çekesim geliyor arada bu tür genel kullanım için iyi midir diye soruyorum? Son sorum intel smart cache teknolojisi yok sıkıntı çıkartır mı? İlgin için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı