i5 6402p ve GTX 1060 3G sistem toplama

68077

Megapat
Bilgisayar.JPG

Kendimce bana yetecek şekilde şöyle bir sistem topladım, sizce iyi mi? Daha fazla nereden tasarruf edebilirim?
  • Ekran kartı: Bir Facebook grubundan birisi önerdi.
  • İşlemci: Ben seçtim.
  • Anakart: Ben seçtim ama 2133MHz yazıyor bunun belleğin MHz'i ile bir alakası var mı?
  • Bellek: Ben seçtim, bilgisayar kullanırken arkada çok fazla program açtığımdan 16GB belleği uygun gördüm.
  • Kasa: Ben seçtim, 500W güç kaynağı ile birlikte.
  • Disk: Ben seçtim, fazla oynayacağım oyun yok GTA V, CS:GO gibi oyunlarda iyi bir FPS sağlasın. Bir de oyun video çekerken kasan bir oyun değilse sürekli olarak video kaydında tutarım.
Monitör olarak elimde DVI bağlantılı 1366x768 60Hz bir monitör var bir süre bunu kullanacağım anakart böyle bir monitörü destekler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@BERWAR Bu işlemcinin yanında gelen bir fan yok galiba. Bu siteden taksitle satın alma olayı sadece kredi kartında mı var ayrıca ailede kredi kartı kullanan yok. Ayrıca sistemdeki birçok şeyin fiyatı artmış bu tabloda yazanları güncellesen iyi olur, yok güncellemeye gerek yokmuş indirim yapıyormuş sanırım toplayınca tam aynı fiyat. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı