i5 6402P ve GTX 1060 düşük FPS sorunu

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Arkadaşlar ben artık çıldırdım, kafayı yedim evde resmen. Bir bilgisayar neden sürekli kasar ya? GTA V'te takılma sorunu mevcut, BF1 ve BFV'te takılmaklar ve kasma sorunları mevcut. Ayarları istersem en düşük istersem en yüksek yapayım değişmiyor kasıyor takılıyor. LoL gibi basit bir oyunda bile TF atıldığı zaman FPS 70-80'lere iniyor. Benden daha düşük sisteme sahip arkadaşlarım bahsettiğim oyunları akıcı oynayabiliyorlar ama ben oynayamiyorum. Sınav senem olduğu için bilgisayara çok nadir oturacağım ve oturduğum zaman da keyif alarak oyun oynamak istiyorum. Ne yapmalıyım? Neyi yanlış yapıyorum? Sistemde ne sorun var? Sistemim:
  • i5 6402P
  • MSI B150M Bazooka(BIOS Güncel)
  • 16 GB DDR4 2133 MHz RAM
  • GTX 1060 6G
  • Adata SU650 240GB
  • WD 1 TB Blue
Isınma sorunu yok sistemde işlemci maksimum 65, ekran kartı maksimum 69-70 dereceyi görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Abu!

hocam bende yeni topladım sistemi konumu görmüşsündür belki bana önerdikleri sistemi henüz birleştirmedim ancak cuma günü elime geçecek ve fps testlerini yapacağım eğer verimli olursa parçaları onlarla değiştirmen belki işe yarar ben anlamadığım için bir şey diyemeyeceğim ama şöyle ki evimde 5 tane bilgisayar var en iyi ikisinde şuan 1050ti 4gb vardı casper excalibur ve asus yani yeni dizdiğim en iyi olacak ama asıl mesele bu 5 pcde en kötüsü sadece haber okumak için kullanılan 520m ekran kartına sahip exper laptop lol gibi bir oyunda medium ayarlarda 90-110 arası fps alıyor i7 2000 serisi kullanıyor ve hiç drop yaşamadan akıcı oynatıyor sorunun anlamadım ancak 520m nerede 1060 6gb nerede

• Intel® HD 510
İşlemcinin ayrı bir grafik kartı var onu kullanıyor olmayasınız?
Yok eminim. Kullanmıyorum.
@Ainz Ooal Gowno parça değiştirmeyeceğim. Hem param yok hem de bu sene sınava hazırlanıyorum. Arada bir gireceğim PC'ye onda da keyif alarak oynamak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı