İsimsiz_0
Hectopat
İşlemci yaklaşık 12 yıl önce çıkmış. Çok güçsüz. Sistemin markası nedir?
Turbox peki mesela i5 5.nesil falan alsam uygun olur mu fazla bütçem yok.
İşlemci yaklaşık 12 yıl önce çıkmış. Çok güçsüz. Sistemin markası nedir?
Keşke sistemi almadan önce buraya danışsaydınız. 5. nesil vb. takamazsınız size en az 2000-3000 TL gibi rakamlar lazım işlemci ve anakartı değişmek için. Ayrıca 1000 TL kadar da ram masrafı çıkarır. Elinizdekileri satsanız 700-800 TL eder en fazla. Şu ışıklı mışıklı sistemleri almadan önce bilen birine danışın lütfen ya.Turbox peki mesela i5 5.nesil falan alsam uygun olur mu fazla bütçem yok.
İşlemci ve anakart değişimi lazım.
Onun için anakart da lazım.Fazla bütçem yok anakart işlemci alamam sadece işlemcimi 5. nesile falan değişirsem uygun olur mu PUBG da.
Çalıştırmayı opengl yap.Turbox peki mesela i5 5.nesil falan alsam uygun olur mu fazla bütçem yok.
Keşke sistemi almadan önce buraya danışsaydınız. 5. nesil vb. takamazsınız size en az 2000-3000 TL gibi rakamlar lazım işlemci ve anakartı değişmek için. Ayrıca 1000 TL kadar da RAM masrafı çıkarır. Elinizdekileri satsanız 700-800 TL eder en fazla. Şu ışıklı mışıklı sistemleri almadan önce bilen birine danışın lütfen ya.
Çalıştırmayı OpenGL yap.
Çözünürlüğü hem motor hem emulator için 1280x720 yapmak işe yarayabilir.
Oyunun grafik kalitesini akıcı olarak değiştirin.
Takabileceğiniz en güçlü i7 870 o da güçsüz kalacak. Komple sistemi satıp yeni sistem alın.Ya ben bunu normalde ucaktan eğitim icin almıştım daha sonra boyle yaptım i3 falan vardı icinde bende i5 taktım ve ekran kartını değiştirdim guzlu bir sistem olacağını duşundum ama yine gucsuz kalmış.
Niye Turbox sistem aldınız? Almadan önce buraya danışsaydın keşke. İşlemci ve anakart değişimi gerekiyor.
Takabileceğiniz en güçlü i7 870 o da güçsüz kalacak. Komple sistemi satıp yeni sistem alın.
Hocam bütçe belirtiniz.Peki ne onerirsiniz anakart ve işlemci.
Bu şekilde yaparsan çok hissetmezsiniz.Ya ben bunu normalde ucaktan eğitim icin almıştım daha sonra boyle yaptım i3 falan vardı icinde bende i5 taktım ve ekran kartını değiştirdim guzlu bir sistem olacağını duşundum ama yine gucsuz kalmış.
Ya bende oyle yapmamki boyle goruntu bulank olsun ya da goruntu tam kaplamasın gozum hemen yaşarıyor ağrıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.