i5 650 - GTX 750 Ti sistem PUBG Mobile kaldırır mı?

Turbox peki mesela i5 5.nesil falan alsam uygun olur mu fazla bütçem yok.
Keşke sistemi almadan önce buraya danışsaydınız. 5. nesil vb. takamazsınız size en az 2000-3000 TL gibi rakamlar lazım işlemci ve anakartı değişmek için. Ayrıca 1000 TL kadar da ram masrafı çıkarır. Elinizdekileri satsanız 700-800 TL eder en fazla. Şu ışıklı mışıklı sistemleri almadan önce bilen birine danışın lütfen ya.

Turbox peki mesela i5 5.nesil falan alsam uygun olur mu fazla bütçem yok.
Çalıştırmayı opengl yap.
Çözünürlüğü hem motor hem emulator için 1280x720 yapmak işe yarayabilir.
Oyunun grafik kalitesini akıcı olarak değiştirin.

Keşke sistemi almadan önce buraya danışsaydınız. 5. nesil vb. takamazsınız size en az 2000-3000 TL gibi rakamlar lazım işlemci ve anakartı değişmek için. Ayrıca 1000 TL kadar da RAM masrafı çıkarır. Elinizdekileri satsanız 700-800 TL eder en fazla. Şu ışıklı mışıklı sistemleri almadan önce bilen birine danışın lütfen ya.

Ya ben bunu normalde ucaktan eğitim icin almıştım daha sonra boyle yaptım i3 falan vardı icinde bende i5 taktım ve ekran kartını değiştirdim guzlu bir sistem olacağını duşundum ama yine gucsuz kalmış.

Çalıştırmayı OpenGL yap.
Çözünürlüğü hem motor hem emulator için 1280x720 yapmak işe yarayabilir.
Oyunun grafik kalitesini akıcı olarak değiştirin.

Ya bende oyle yapmamki boyle goruntu bulank olsun ya da goruntu tam kaplamasın gozum hemen yaşarıyor ağrıyor.

Ya ben bunu normalde ucaktan eğitim icin almıştım daha sonra boyle yaptım i3 falan vardı icinde bende i5 taktım ve ekran kartını değiştirdim guzlu bir sistem olacağını duşundum ama yine gucsuz kalmış.
Takabileceğiniz en güçlü i7 870 o da güçsüz kalacak. Komple sistemi satıp yeni sistem alın.

Niye Turbox sistem aldınız? Almadan önce buraya danışsaydın keşke. İşlemci ve anakart değişimi gerekiyor.

Peki ne onerirsiniz anakart ve işlemci.

Takabileceğiniz en güçlü i7 870 o da güçsüz kalacak. Komple sistemi satıp yeni sistem alın.

Oo reis o pahalıya patlar diye duşunuyorum en en fazla 1 k cıkar benden eknomi malum zorluyor.

Peki ne onerirsiniz anakart ve işlemci.
Hocam bütçe belirtiniz.

Ya bende oyle yapmamki boyle goruntu bulank olsun ya da goruntu tam kaplamasın gozum hemen yaşarıyor ağrıyor.
Bu şekilde yaparsan çok hissetmezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı