Ani donma yaşıyorum nasıl diyeyim mavi ekran falan vermiyor, donuyor ve yanıt vermiyor. Normalde yeniden başlatma tuşuna bastığımda anında kapanır açılırdı ama bu sefer hem 6 saniye sonra kapanıyor hem 6 saniye geç açılıyor. Bazen ise bilgisayar ani FPS düşmeleri yaşıyorum hem oyunda hem de her yerde. @Recep Baltaş yapsan sen yaparsın yardımcı olur musun?
Sabit diskinde de sorun yok. Bu durumda başka bir bileşende sorun olabilir. Bu da PSU ya da anakart olabilir. Anakartın nedir? Üstünde hiç şişmiş kondansatör var mı, kontrol eder misin?
Sabit diskinde de sorun yok. Bu durumda başka bir bileşende sorun olabilir. Bu da PSU ya da anakart olabilir. Anakartın nedir? Üstünde hiç şişmiş kondansatör var mı, kontrol eder misin?
Sorunum hala devam etmektedir hala aniden donuyor, bilgisayarı formatlamıştım zaten yeni işlemci almıştım hard diskte sorun yok zaten, son olarak 3 tane seçenek kalıyor: Anakart, PSU, RAM kalıyor.
Recep Abi ben artık işlemci ve SSD aldım, ama ara sıra yine devam ediyor. PSU modelini hatırlamıyorum ama platoon 400W bir PSU. (düzeltme, ekran kartım R7 250 ama içindeki chipset R9 M360)
Eklemeyi unutmuşum, geçen PC donduğu zaman klavye ve mouse ışıkları falan da gitmişti ama kasada olan disk ışığı hiç sönmeden yanıyordu.