i5 650 sistem için ekran kartı önerisi

Bütçeyi artırmadan aynı performansı veren RX 550 alabilir.

Elbette ama AMD yazılım konusunda biraz sıkıntılı böyle düşük işlemcide daha stabil yazılımlı NVIDIA bence daha iyi olur.

Son düzenleme:
GPU'nün en fazla %64'ü kullanılıyor.

Beklenip 200 TL eklenebilir. Ekran kartı 2. elde riskli bir donanım. Ekran kartları kullanıldığında en çok performanstan düşen parçalar. Üstelik bu kadar eskilerken.

Darboğaz olmaz. Test etmeyip araştırmadan şöyle yorumlar yapmayın. Bizzat kendim eski iş yerimde takıp kullanmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GPU'nün en fazla %64'ü kullanılıyor.
Sahne öyle gerektiriyor çünkü. Burada 70'e de çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 600 bütçeniz varsa RX 550 alabilirsiniz o paraya çok iyi işler yapıyor tabii Türkiye şartlarına göre.

Peki, işletim sistemi uygun mu onun için. Benim de arkadaş ile aynı sistemim. Darboğaz yapar mı?
peki işletim sistemi uygun mu onun için benimde arkadaş ile aynı sistemim darboğaz yaparmı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı